CHAMEAU-LITE LCX HIGH 12

Šifra: 0119
MP cena: 41.439,00 rsd.

Izuzetno lagana, inovativna 12-inčna kožna čizma sa višeslojnom Le Chameau LCKS® tehnologijom, zagarantovano je vodootporna i prozračna. Napravljena od ekološki pune kože Terracare® punog zrna. Sadrži ekskluzivni đon „Deep Forest“ razvijen u partnerstvu sa Michelin-om.


Zbog čvršćeg prianjanja iz naše serije Chameau-Lite, preporučujemo da naručite 1 veličinu veću nego što biste obično nosili.

100% VODOOTPORNO I ZRAČNO
Koristeći složenu 5-slojnu tehnološku konstrukciju, naša LCKS® obloga sprečava prodiranje vode u prtljažnik, istovremeno omogućavajući da para lako izlazi. Noge će vam ostati suve i ugodne bez obzira na vremenske prilike.

Chameau-Lite LCKS® je razvijen da bude najlakša i najudobnija lovačka čizma na tržištu. Dizajniran u partnerstvu sa stručnjacima za gume Michelin, potplat Deep Forest zasnovan je na motocross tehnologiji guma što je rezultiralo izuzetno laganim, izdržljivim i udobnim potplatom koji nudi fleksibilnost i prijanjanje na najzahtevnijim terenima.

UDOBNO OD PRVE OBUĆE
Zahvaljujući našoj ekskluzivnoj Ankle-flek tehnologiji, Chameau-Lite LCKS® se može nositi i uživati direktno iz kutije, bez potrebe za nošenjem.

OTPORAN
Sa gumenom maskom od 360 °, vrhunskom kožnom oblogom i potplatom Deep Forest, Chameau-Lite LCKS® pruža vam najveći otpor i trajnost tokom celogodišnjeg nošenja.

Model CHAMEAU-LITE LCX HIGH 12
Naziv i vrsta robe Cipele
Uvoznik
Zemlja porekla
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

CHAMEAU-LITE LCX KEVLAR 10
Ferox hunter doo © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.