KAMERA SEISSIGER Special Cam CLASSIC 12MP

Šifra: 0462
MP cena: 25.200,00 rsd.

Kamera za divlje životinje SEISSIGER Special Cam CLASSIC beskompromisna je, robusna i vremenski otporna kamera za divlje životinje koja se pouzdano aktivira i snima fotografije i video zapise na SD karticu. Uz ovu nadzornu kameru uvek imate sve na vidiku u lovištu. Kompletni paket je unapred konfigurisan i stoga spreman za trenutnu upotrebu. Set sadrži sve što vam je potrebno za trenutnu upotrebu trail kamere.

Čim kamera detektuje kretanje (reaguje na temperaturne razlike), aktivira se snimanje koje se čuva na priloženoj SD kartici. Fotografije ili video zapisi se mogu snimiti ili oboje kombinovati. Ništa vam neće nedostajati i uvek imate sve na vidiku u okolini. Kada se aktiviraju, fotografije se snimaju sa 3MP, 5MP, 8MP, 10MP ili 12MP u roku od 0,6 sekundi. Video zapisi se snimaju u punom HD kvalitetu u dužini do 30 sekundi i arhiviraju se na memorijskoj kartici. (Snimke se ne šalju). Imate mogućnost snimanja serijskih slika do 10 fotografija. Takođe možete postaviti kombinaciju fotografije i video zapisa.

Možete postaviti kameru za divlje životinje tako da detektor pokreta u kombinaciji sa tajmerom stvara snimke sa različitim vremenima i danima u nedelji. Ovo je posebno pogodno, na primer, za nadgledanje poslovnih prostora ili vrtova. Kamera takođe ima prilagodljivu funkciju time-lapse. Ako je memorija SD kartice puna, najstariji snimci će se prebrisati (skladište zvona). Zahvaljujući nevidljivom crnom blicu, slike su osvetljene posebno visokim kontrastom i oštro kao britva, čak i noću. Kamera otkriva pokrete pod uglom od 42 stepena i ima domet od 25 metara. To znači da kamerom za divlje životinje pokrivate širinu od 20 metara na udaljenosti od 25 metara. Na snimcima možete prikazati pečat sa slikom. Prikazuje praktične informacije kao što su režim okidača, datum, vreme, mesečeva faza, temperatura i status baterije. Slike i video zapisi koji su već arhivirani na memorijskoj kartici mogu se pregledati na integrisanom 2-inčnom TFT ekranu u boji, a sva podešavanja kamere mogu se lako proveriti i prilagoditi. Pristup meniju kamere može biti zaštićen lozinkom. Pomoću navoja ¼-20 “, kamera se može zašrafiti na standardne stative. Naš praktični stativ za drvo je uključen u ovaj komplet. Pored rada sa baterijama, kamera se kablom može povezati i sa spoljnim izvorom napajanja (jedinica za napajanje za utičnicu ili konektor za dodatnu bateriju od 6V).

Model KAMERA SEISSIGER Special Cam CLASSIC 12MP
Naziv i vrsta robe Foto klopke / Radio stanice
Uvoznik
Zemlja porekla
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Ferox hunter doo © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.