Nordik 3-PACK

Šifra: 0010
MP cena: 6.820,00 rsd.

NORDIK MINI PREDATOR je posebno razvijen da zadovolji zahteve pozivanja predatora pod nordijskim uslovima. Poziv je jednostavan za upotrebu, a usni komad je otporan na smrzavanje. Poziv može proizvesti širok spektar zvukova. Ovaj poziv ima manju zvučnu ploču i tanju membranu od svog starijeg brata Nordika Predatora.

Glodari škripe

Da biste imitirali škripanje miša i voluharica, stavite o-prsten, zube ili usne na najudaljeniji deo membrane i duvajte kratkim potiscima u pozivu.

Pozivi zečeva i zečeva u pomoć

Te pozive je lako izvršiti postavljanjem o-prstena, zuba ili usana na sredinu usne šupljine i puhanjem u poziv. Što je zvuk dalje na membrani, to je grublji zvuk. Menjajte duge i kratke zvukove 15-25 sekundi i ponavljajte svaka 3-4 minuta. Otvorite i zatvorite ruku ispred otvaranja poziva dok duvate za život sličniji zvuku.

Nordik Criing Bird je posebno razvijen da imitira ptičje zvukove nevolje. Ove zvukove je vrlo efikasno nazvati lisicama i drugim predatorima.

Da biste imitirali detla u nevolji, duvajte kratke i intenzivne udare vazduha ili tvrde trrr, trrr, trrr u poziv.

Da biste stvorili zvukove nevolje malih ptica, duvajte pažljivo i pustite vazduh da ide napred-nazad, i unutra i van kroz poziv.

Ako kroz poziv ispušete kratak ravnomerni protok vazduha, dobićete vrlo realan zečji zvuk nevolje. Pozovite 15-30 sekundi i sedite mirno 1-2 minuta i ponovite 15-25 minuta / stojte.

Na www.nordikpredator.se možete videti video snimak sa uznemirenim detlićem uhvaćenim u mrežu za odzvanjanje ptica. Ovo se može koristiti kao smernica tokom vežbanja sa pozivom.

Nordik Fok Heat je posebno razvijen za pozivanje lisica koje nisu u potrazi za partnerom tokom perioda parenja. Takođe je efikasan tokom drugih sezona za lisice koje brane svoju teritoriju. Neke lisice se odazovu pozivu, druge dolaze ćutke.

Uputstva:

Koristimo 2 različita zvuka zvižduka.

Br. 1: Kažiprstom pokrijte rupu na zvučnoj komori i tri puta lagano duvajte „trrr“ u poziv (trrr, trrr, trrr), pauzirajte 10 sekundi (trrr, trrr, trrr), pauzirajte 10 sekundi ( trrr, trrr, trrr). Ponavljajte ovu seriju zvukova svakih 5-10 minuta za stajanje od 30-40 minuta.

Br. 2: Kažiprstom pokrijte rupu na zvučnoj komori i duvajte u kratkom nizu 4 kratka, mekana naleta vazduha, završite dugim potiskom vazduha na 3 sekunde, gde prst izvadite iz rupe dok počnete da duvate i pustite zvuk se gasi prema kraju (ju-ju-ju-ju-jullllliiiiii). Pauzirajte 10 sekundi i ponovite. Ponavljajte ovu seriju zvukova svakih 5-10 minuta za stajanje od 30-40 minuta.

Model Nordik 3-PACK
Naziv i vrsta robe Lokeri-vabilice
Uvoznik
Zemlja porekla
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

LOKET PATKA 1/6

LOKET PATKA 1/6

6.240,00 rsd.
Ferox hunter doo © 2023. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.