PIŠTOLJSKI SET GLOCK 17,9X19 SET EU (GEN5)

Šifra: 0966
MP cena: 91.990,00 rsd.

Glock Gen 5 - sledeća generacija Glocka, koja kombinuje buduću tehnologiju, napredni dizajn i dobro poznatu GLOCK pouzdanost.

Cev: GLOCK Marksman cev (GMB) je opremljena poboljšanim žlebom, što donosi veću tačnost.

Novi cilj cilja: GLOCK nDLC tehnologija pruža tvrđu i trajniju zaštitu od prethodno korišćenih premaza. NDLC je ekskluzivan za modele GLOCK Gen5. NDLC tretman povećava zaštitu od korozije i ogrebotina i poboljšava sposobnost pištolja da radi u lošim uslovima.

Novi dizajn okvira GLOCK Gen5: Svestranost uklanjanjem žlebova na prstima ugodno držanje za širok spektar potrošača bez obzira na veličinu prsta. i dalje vam omogućava lako podešavanje hvatanja koristeći različite veličine zadnjih grebena. Produženo dno osovine rezervoara i izrez na prednjoj strani okvira. Uvećana poluga za ispuštanje i zatvaranje magazina sa mogućnošću rotacije za levoruke strelce. Naročito su žlebovi malo podešeni da bi se povećala tačnost.

Dvostrana poluga za okidanje: Dvostrana žlebljena poluga za otpuštanje brave omogućava bezbedno i udobno pokretanje brave.

Osovina za odlaganje: Proširenje osovine magacina olakšava umetanje magacina u osovinu, posebno u situacijama visokog naprezanja u kojima su važni delići sekunde.

Poslužavnik Narandžasta hranilica magazina - bezbednosna prednost koja strelcu omogućava da brzo i lako sazna da li je u magazinu ostalo municije ili ne.

Uvećano dno rezervoara: Uvećani prednji deo dna magazina olakšava izvlačenje magazina iz pištolja.

Indikator napunjene komore: Vidljivi i taktilni indikator kao deo ekstraktora.

Prilagodite veličinu zaliha: Svaki model pištolja GLOCK Gen 4 i Gen5 omogućava korisniku da promeni obim ručica u skladu sa individualnom veličinom ruke, a dolazi sa dve dimenzije zadnjih krajeva u dva različita oblika. Poklopci na zadnjim krajevima se lako menjaju i pričvršćuju na okvir jednim klinom, koji nudi sledeće opcije: kratki okvir (SF), srednji (M) i veliki (L) verzije. Srednja i velika verzija mogu se odabrati sa dabrovim repom ili bez njega. Verzija sa kratkim okvirom (SF) bez backtrapa. Njegove dimenzije su manje od prethodnih generacija.

Sigurna akcija uključuje tri nezavisna osigurača: okidač - kada se pritisne okidač, prvo se pritisne ručica koja strši ispred okidača, što sprečava nenamerno pomeranje okidača. napadač - metalni opružni valjak, sprečavajući napadača da prodre u šibicu dok se ne pritisne okidač. pad - puška se drži na mestu dok se okidač ne pritisne u potpunosti. Glocks nemaju spoljni (ručni) osigurač.

MOS - modularni optički sistem - dostupan je za modele Gen 4: 17, 34, 35, 40, 41. Koristeći priložene montažne ploče, pištolj može biti opremljen kolimatorom C-More, Docter, Leupold ili Trijicon, bez potrebe za uklanjanjem nišana.

Tehnički parametri:

Model 17 Gen 5 MOS FS

Kalibar 9mm Luger

Sistem sigurne akcije

Kapacitet magazina 17 metaka

Dužina cevi 114mm / 4.49inch

Težina 705 g / 24,87 oz

Napunjena težina 945 g / 33,33 oz

Otpor okidača 26 N.

Ukupna dužina 202 mm

Dužina brave 186 mm / 7,32 inča

Širina 34 mm

Širina brave 25,5 mm / 1,00 inča

Visina 139 mm

Namerna dužina 169 mm / 6,65 inča

 

Model PIŠTOLJSKI SET GLOCK 17,9X19 SET EU (GEN5)
Naziv i vrsta robe Pištolji
Uvoznik
Zemlja porekla
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

PIŠTOLJSKI SET GLOCK 19 9X19 SET EU (GEN 5)
PIšTOLJ BERETTA APX STD 9D 9X19 PARA
PIŠTOLJ  BERETA 81FS 7,65 32 ACP
Ferox hunter doo © 2023. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.