TERMOVIZIJSKI UREDJAJ CL42

Šifra: 1521
MP cena: 179.800,00 rsd.

Izuzetno jednostavan za upotrebu, vrhunske slike i otkrivanje, upotrebljivi u raznim situacijama i okruženjima. Ksinfrared Ksclip CL42, uređaj za učvršćivanje termalnim slikama, opremljen je sa dve vrste okulara i ima dvostruku namenu, služi kao monokular ili kao dodatak dnevnom optičkom nišanu (clip-on). Može se koristiti noću i u lošim vremenskim uslovima poput magle, kiše ili smoga.

Vidljivost cilja je moguća između grana, visoke retke trave, grmlja, itd. Ksclip CL42 ima širok spektar primena, uključujući dnevni i noćni lov, posmatranje i orijentaciju na terenu, traženje i spašavanje ljudi kao i traženje ranjene divljači. Može se dodati u gotovo sve dnevne optičke nišane pomoću odgovarajućeg adaptera "Rusan" za određeni prečnik optičkog nišana.

Ksclip CL42 ima najnapredniji VOKS senzor rezolucije 384 k 288, 17 mm, 50Hz. Rezolucija OLED ekrana je 1024 k 759. Ekran visokog kontrasta sa HD rezolucijom pruža jasan i izvanredan kvalitet slike. Prečnik sočiva sočiva je 42 mm, a vidno polje 8,9 ° × 6,7 °. Ima četiri režima slike: toplo-crno, belo-toplo, toplo-crveno i paletu boja. Uređaj ima četiri položaja zatamnjenja ekrana u skladu sa osvetljenošću koji se mogu odabrati u zavisnosti od različitih uslova. Takođe ima „ultraklearni“ režim u kojem se poboljšava kontrast slike, što je pogodno za oblačno, kišovito, maglovito vreme i druge teške vremenske uslove.

Otkrivanje životinja preko 2000 m, prepoznavanje divljači do 700 m.

Za lakšu upotrebu, Ksclip CL42 ima mogućnost povezivanja na daljinski upravljač putem Bluetooth veze. Ksclip CL42 se napaja iz dve baterije, CR 123A ili 16340, a osim toga ima mogućnost povezivanja na spoljno napajanje preko USB konektora tipa C. Da bi uštedeo baterije, uređaj ima mogućnost prelaska u režim pripravnosti.

Uređaj ima podešavanja za snimanje i sinhronizaciju sa dnevnim optičkim nišanom. Pucati je moguće na četiri različita oružja ili na četiri različite daljine, npr. Na 100 m, 200 m, 300 m i 400 m.

U poređenju sa drugim sličnim uređajima iz ove klase na našem tržištu, to je trenutno najkvalitetniji termovizijski uređaj za učvršćivanje koji nevidljivu sliku pretvara u vidljivu.

Uređaj je proizveden u Kini, ali ne bi se moglo reći da je uprkos manje ili više opravdanim skeptičnim mišljenjima o proizvodima iz te zemlje, ovaj uređaj gori od ostalih. Naprotiv, uređaj je izuzetnog kvaliteta i postaje sve popularniji i traženiji na svetskom i evropskom tržištu. Proizvodi se u fabrici InfiRai, a brend pod kojim se prodaje je Ksinfrared.

Kompanija proizvodi pod sopstvenim brendom, ali proizvodi i za druge evropske i svetske brendove, kao što su Liemke, Night Pearl, DD Optics ... Dakle, u principu se isti uređaj može naći i pod drugim imenom. Ksinfrared je rastući globalni brend u proizvodnji termovizijskih uređaja. U razvoju svojih proizvoda, kompanija stavlja naglasak na izuzetno jasnu sliku i najnoviju tehnologiju termovizijske slike koja ne zahteva hlađenje.

Model TERMOVIZIJSKI UREDJAJ CL42
Naziv i vrsta robe Termovizijski uređaji
Uvoznik
Zemlja porekla
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Ferox hunter doo © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.